Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang in Vriezenveen? Misschien is Kinderopvang Dukkie wel wat zoekt. Er is maar één manier om daar achter te komen: met een rondleiding.
   
Een kijkje komen nemen bij Kinderopvang Dukkie in Vriezenveen? U bent van harte welkom! De teamleidster geeft u graag een rondleiding en uitgebreide informatie over de locatie. Hiervoor nemen wij graag de tijd.

Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang? Vul het formulier hiernaast in, dan plannen we een rondleiding voor u in.

We begrijpen dat het prettig om u eerst goed te oriënteren als het om de kinderopvang gaat. Toch raden wij u aan om uw kind alvast kosteloos aan te melden voor onze kinderopvang. Dukkie biedt veel plekken, maar het kan zo zijn dat wij u op een wachtlijst moeten plaatsen voor bepaalde dagen bij de locatie van uw keuze. In dit geval geldt, hoe eerder u zich inschrijft, hoe eerder wij uw kindje kunnen plaatsen.

Rondleiding aanvraag